H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Ceragem Master V3

Ceragem Master V3 jellemzők

Automata termomasszázs készülék, amely igazodik az Ön gerincéhez

A Ceragem Master V3 elsőként valósítja ezt meg!

A gerinc hossza egyénenként változó, ugyanúgy mint a testmagasság.
A Ceragem Master V3 feltérképezi a gerincet és az összegyűjtött adatok alapján egyedülálló, személyre szabott gerincterápiás programot biztosít testének.

ceragem_master_v3_bemutatas

Okos INNOVÁCIÓ

  • A CERAGEM Master V3 olyan gerinc-letapogatási technológiát használ, amilyet ezelőtt egyetlen automatikus termomasszázs készülék sem alkalmazott. A készülék APMS (Fejlett Projektmozgató Rendszer) funkciója segítségével kifejezetten az Ön testéhez igazított gerincterápiát biztosít.
  • A 6 fokozatú intenzitás szabályozás és a 12 specifikus masszázsprogram segítségével mindenkori fizikai állapotuknak megfelelően, teljesen személyre szabottan használhatják a készüléket.
  • Lazuljon el a masszázs és a relaxációs zene együttes segítségével. Élvezze a praktikus formatervezés gyakorlati előnyeit.

Gerinc-letapogatás

A belső projektor a fejtől a medencéig végigpásztázza a testet, megméri a gerinc hosszát és letapogatja annak görbületeit. Ezen adatok ismeretében az Ön testi adottságainak legmegfelelőbb masszázst nyújtja. A nyaktól az ágyékig, a csigolyák mentén végighaladva a belső projektor a gerinc menti akupunktúrás pontokat is stimulálja. Ezek a pontok (a csigolyák mentén elhelyezkedő meridián akupresszúrás pontjai) minden embernél más és más helyen találhatók.

v3_uj

APMS (Fejlett Projektormozgató Rendszer)

cv3_9_master_veEz a forradalmi újítás nagyobb kényelmet és hatékonyságot biztosít masszázs közben. A készülék analizálja a gerinc sajátosságait. Az információk birtokában, az automata fel-le mozgó projektor automatikusan igazodik a felhasználó testi adottságaihoz.

Szabályozható masszázserősség

Az APMS amellett, hogy automatikusan igazodik a gerinc görbületeihez, 6 fokozatú intenzitás szabályozást is lehetővé tesz. Ennek segítségével kiválasztható a kívánt erősségű masszázs.

v3_uj2

12 MASSZÁZSPROGRAM

A CERAGEM Master V3 készülékben 12  orvosok által kifejlesztett programok találhatók, amelyek az alternatív gyógyászat tapasztalatainak figyelembevételével kerültek kialakításra. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

refalx_img04

Felhasználó barát távirányító

A nagyméretű kijelző, az egyszerű piktogramok, valamint a távirányítón található jelmagyarázatok mindenki számra egyszerűvé teszik a készülék használatát.

ceragem_master_v3_taviranyito

CERAGEM “Zene”

A CERAGEM cég által kifejlesztett különleges eljárás – Ceragem zene-, amelynek célja a stresszoldás és a minél hatékonyabb relaxáció elősegítése. Ez az üzemmód 10 féle zenei program választékát kínálja. Találhatóak közöttük meditációs zenék, a természet hangjai és klasszikus művek egyaránt.

Ezenkívül lehetőség van saját válogatás összeállítására is (max 100 zeneszám a Ceragem zenékkel együtt), hogy a relaxáció még kellemesebb legyen. A rendszer két beépített hangszóróból és fülhallgató csatlakozóaljzatból, egy integrált MP3 lejátszóból, valamint egy SD kártyából áll.

ceragem_master_v3_zene

Összecsukható kivitel, termokanapé

A CERAGEM Master V3 kis helyen is elfér, hiszen lábrésze betolható. Összecsukott állapotban ráadásul ülő alkalmatosságként használható. Egyedi formatervezésének köszönhetően remekül illeszkedik akár a nappali, a háló, a dolgozó szoba vagy a lakás más helységeinek berendezéséhez, miközben kellemesen melegít, remek helykihasználást is biztosít egyúttal divatos, modern jelleget kölcsönözve azoknak. A termomasszázs készülék speciális infra hőhatása révén enyhíti az izomfájdalmakat is.

ceragem_master_v3_termokanape

Különleges készülék az otthonában

ceragem_master_v3_otthonaba

A CERAGEM Master V3 készülék külső megjelenését a világhírű Tangerine formatervező cég álmodta meg.

A Tangerine segített több világhírű cég mellett a Bristish Airways, a Toyota, a P&G és a Samsung vállalatoknak abban, hogy a dizájn-innovációs élvonalába kerüljenek.


Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Visszahívjuk: