H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Ceragem Buda

Cím: 1117 Budapest, Nádorliget utca 5/A. fsz. 2.

Rólunk

A Ceragem Budapest bemutatóterem 2006 nyarán kezdte meg működését a XI. kerületben. (Cím: 1117 Budapest, Nádorliget utca 5/A. fsz. 2. )Azóta több ezer elégedett Ceragem tulajdonossal büszkélkedhetünk. A Ceragem alappillérének tekintenek bennünket Magyarországon az elért sikereink és kitartásunk miatt. Alapjaiban azért kezdtünk foglalkozni a Ceragem termékek forgalmazásával, mert családunk számos tagjának segített több évtizedes problémáinak a megszüntetésében. Úgy voltunk vele, ami ennyire jó azt mindenkinek tudnia kellene és ezért lettünk a Ceragem cégcsoport Magyarországi hírnökei-forgalmazói és vagyunk is egészen a mai napig.

Sikerünk titka nem más, mint hit a termékünk kiválóságában és abban, hogy segíteni tudunk az embereknek, innovatív cégvezetés, és az elégedett vásárlók megfelelő kiszolgálása. Egy terméket nemcsak eladni kell, hanem meg is kell tanítani a vásárlókat megfelelően használni azt! Mi ezt tesszük nap, mint nap cégünknél immár 10 éve. A felhasználóink, mire tulajdonukba kerül egy Ceragem készülék tökéletesen tisztába vannak annak képességeivel és tulajdonságaival.

Célunk, hogy minden vendégünk elégedetten és információkkal ellátva távozzon bemutatótermünkből, hogy tudatos döntéseket tudjanak hozni egészségükkel kapcsolatban. A víziónk nem más, mit tudatosítani az emberekben, ha törődnek a gerincükkel rengeteg időskori problémától megszabadulhatnak. Az időskor nem kellene, hogy egyenlő legyen a betegségekkel. Tudatosítani szeretnénk mindenkiben a gerincidegek kapcsolatait és ennek összefüggését az egészségünkkel. Ebben segítséget adhat számukra a rendszeres gerincápolás és ehhez tudunk biztosítani egy professzionális eszközt, ami a mai technológiáknak köszönhetően, már illeszkedik minden kezelendő személy gerincéhez és egyéni problémáihoz.

Cégünk Budapest központi közlekedési útvonalán az ország minden pontjáról könnyen megközelíthető csomópontnál a Rákóczy híd budai hídfőjénél található, ahol több száz négyzetméteren biztosítjuk a hozzánk betérő vendégeknek, hogy változtatni tudjanak élethelyzetükön, és hogy többet megtudjanak problémájukról. Mert manapság a tudás az hatalom és mi ezzel ruházzuk fel a minket meglátogató vendégeket. Aki ismeri a testét az tudja, mi-miért történik és tudatos lépéseket tehet az egészségével kapcsolatban. Ha nem értjük az összefüggéseket testünkben, akkor azt tesznek velünk, amit akarnak, és az sajnos nem biztos, hogy manapság 100%-ban az történik ami a mi érdekeinket szolgálja. Ezt a tudást nálunk megkaphatja és kollégáink örömmel állnak az érdeklődők segítségére készséggel, magas szaktudással.

10
10 éves működés
2935
megrendelő
160
napi látogató márkakereskedésünkben
685 326
kezelt ügyfél

Próbálja ki termékeinket márkakereskedésünkben