H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

I Foot

Azért, hogy sose fájjon vagy fázzon a lába újra!

Ceragem I FOOT

 

dia15

A 30 perces I Foot talpreflexológiás készülékünkkel megváltást tudunk adni olyan embereknek, akik sokat vannak talpon és nagyon nehéznek érzik lábukat. Kényeztesse egy kicsit a lábát, mert ők keményen dolgoznak értünk, akár napi 700 tonna súlyt is megmozgatnak.

Azt tudta, hogy testünk második szíve az a talpunk? Ha nem, akkor ideje törődni talpa épségével és élni különleges ajánlatunkkal. Rossz cipők, kemény talajon tartózkodás egész nap komoly igénybe veszik talpunkat, ennek tehermentesítésére fejlesztettük ki a I Foot talpreflexológiás készüléket, mellyel talpunk karbantartását és az akupresszúrás pontjainkon keresztül a testünk szerveit is stimuláljuk és javítjuk.

Ha fázik-dagad vagy fáj a lába, esetleg rossz a keringése, akkor ne habozzon, ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget.

Fél óra után úgy érzi majd, mintha kicserélték volna lábait.

Már 10 kezelés után érezhető eredmények jelentkezhetnek lábai keringésében végtagjai fájdalomcsillapításában. Végre olyan fájdalommentes lesz a lába, mint amikor még nem is tudta, hogy van lába.

Hatásmechanizmus:

A lábakon lévő zónák szervezetünk salakanyag lerakó helyei. Ha a káros anyagcseretermékek felszaporodnak, a szervezetben, vagy valamilyen sérülés ér minket, az illetékes kapcsolódó zóna azonnal jelzi. Ezek az elváltozások különbözőek lehetnek, milyenségükből lehet következtetni a betegség természetére. Ilyenkor a reflexológus azt tapasztalja, hogy kristályos gömbszerű, homokszerű lerakódások vannak az adott területeken, esetleg megkeményedik vagy éppen túlságosan puha lesz a zóna tapintása. Jelentkezhetnek bőrkeményedésre hasonlító elváltozások és előfordulhatnak színbeli eltérések is. A talpmasszázs az egész szervezet működésére kiegyenlítő, harmonizáló hatású. Segítségével mozgósítani tudjuk a szervezet öngyógyító erőit. Serkenthetjük vele a vér, illetve nyirokkeringést. Szabályozhatjuk hormontermelő mirigyeink munkáját. Segíthetjük az emésztést, kiválasztást. Megkönnyíthetjük légzőrendszerünk munkáját. Sikeresen oldhatjuk vele a felgyülemlett feszültséget. Korhatár nélkül alkalmazható.


Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Visszahívjuk: