H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Healax

Azért, hogy sose fájjon vagy fázzon a lába újra!

dia15A 30 perces Healax talpreflexológiás készülékünkkel megváltást tudunk adni olyan embereknek, akik sokat vannak talpon és nagyon nehéznek érzik lábukat. Kényeztesse egy kicsit a lábát, mert ők keményen dolgoznak értünk, akár napi 700 tonna súlyt is megmozgatnak.

Azt tudta, hogy testünk második szíve az a talpunk? Ha nem, akkor ideje törődni talpa épségével és élni különleges ajánlatunkkal. Rossz cipők, kemény talajon tartózkodás egész nap komoly igénybe veszik talpunkat, ennek tehermentesítésére fejlesztettük ki a HEALAX talpreflexológiás készüléket, mellyel talpunk karbantartását és az akupresszúrás pontjainkon keresztül a testünk szerveit is stimuláljuk és javítjuk.

Ha fázik-dagad vagy fáj a lába, esetleg rossz a keringése, akkor ne habozzon, ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget.

Fél óra után úgy érzi majd, mintha kicserélték volna lábait.
Már 10 kezelés után érezhető eredmények jelentkezhetnek lábai keringésében végtagjai fájdalomcsillapításában. Végre olyan fájdalommentes lesz a lába, mint amikor még nem is tudta, hogy van lába.


A talptérkép:

talpterkepElső ránézésre kicsit nehéz kiigazodni talpunk “térképén”. Ahhoz, hogy ez könnyebben sikerüljön, meg kell jegyeznünk néhány fontos körülményt. A jobb oldalon elhelyezkedő szerveink a jobb, a bal oldaliak pedig a bal talpunkon találhatók. Páros szerveink, illetve testünk középvonalában elhelyezkedő szerveink mindkét talpunkon megtalálhatók. A fej és az érzékszervek reprezentációja szintén ellen oldali. További segítség az úgynevezett övezeti felosztás. Ennek lényege, hogy a testünket és talpunkat fel kell osztani 10 függőleges és 3 vízszintes részre. A test és a talp felszíne quadránsokra osztott, de azonos helyzetűek egymásnak megfelelnek. Vannak a felszínhez közelebb elhelyezkedő reflexpontok, sőt ahogy szervezetünkben is előfordul, átfedéseket is tapasztalhatunk. A talpon azonban nem érnek véget a zónák, hanem felhúzódnak a lábszárra is. A bokacsonttól mérve körülbelül 4 harántujjnyira. Ezeken keresztül főként a végtagok izmaira, illetve a kismedencei területre tudunk hatást gyakorolni.

Hatásmechanizmus:

A lábakon lévő zónák szervezetünk salakanyag lerakó helyei. Ha a káros anyagcseretermékek felszaporodnak, a szervezetben, vagy valamilyen sérülés ér minket, az illetékes kapcsolódó zóna azonnal jelzi. Ezek az elváltozások különbözőek lehetnek, milyenségükből lehet következtetni a betegség természetére. Ilyenkor a reflexológus azt tapasztalja, hogy kristályos gömbszerű, homokszerű lerakódások vannak az adott területeken, esetleg megkeményedik vagy éppen túlságosan puha lesz a zóna tapintása. Jelentkezhetnek bőrkeményedésre hasonlító elváltozások és előfordulhatnak színbeli eltérések is. A talpmasszázs az egész szervezet működésére kiegyenlítő, harmonizáló hatású. Segítségével mozgósítani tudjuk a szervezet öngyógyító erőit. Serkenthetjük vele a vér, illetve nyirokkeringést. Szabályozhatjuk hormontermelő mirigyeink munkáját. Segíthetjük az emésztést, kiválasztást. Megkönnyíthetjük légzőrendszerünk munkáját. Sikeresen oldhatjuk vele a felgyülemlett feszültséget. Korhatár nélkül alkalmazható.


Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Visszahívjuk: