H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Tapasztalatok

Egészség és boldogság

Kevés használat után is már csodát művelt velem

Elveszettnek hitt egészségemet a csodával határos módon kaptam vissza fokozatosan. Rövid idő elteltével a készülék 3. használata után hittem mind abban amit eddig senkitől nem fogadtam el. Családi körben 2 év óta – Pesten élő sógornőm 72 éves – használja a készüléket és láttam remek egészségét vidám és jó kedvű volt, de még erre sem reagáltam. De éreztem a nem kielégítő állapotomat, nem tétováztam és amikor Kecskeméten megnyílt e szolgáltatás, betegen és félve bemerészkedtem, azonnal otthoniasan éreztem magam, valami megfogott. Másnap férjemet is behoztam (bár nagy nehezen) és most a 17. alkalom után:

– a legkomolyabb emésztési problémáim, mely időközönként bélgyulladás, marék számra a gyógyszerek, fájdalom stb. Sok mindent nem mertem enni, tükrözések. A válasz (doki) gyógyszerek használata és ezzel együtt kell élnem.
– mozgásszervi betegségeim, reumatikus panaszaim, hátfájás, éjszakai lábgörcsök amit nem kívánok senkinek, görcsoldók, kenőcsök évekig. Ezek a tünetek a járásomat befolyásolták.
– aranyeres problémáim: mindennel rásegítettem, de ez csak becsapta a szervezetemet.
– pajzsmirigy működésem nem volt rendben.
– arcüreg műtétből kifolyólag ősszel nem volt kellő a tisztulás
– derékfájás

Mindezektől én már kedvetlen, remény vesztetté váltam, de küzdöttem családom érdekében. A CERAGEM készülék kevés használat után is már csodát művelt velem. Már nem kellenek a gyógyszerek, fokozatosan múlnak el a bajaim, már tudok mosolyogni, testem görcsös állapota kilazult, megindult az élet bennem és más ember kezdek lenni. A fájdalomtól elvesztett éveket be akarjuk pótolni, hiszen férjem is nagy betegségeken ment keresztül és ő is nagy eredményekről tud beszámolni. Ezek után már ő mondja, gyerünk-gyerünk. Összefogunk és családon belül azon leszünk, hogy otthonunkba kerüljön amit kipróbálhattunk, már hisszük hogy mindennapi társunk lesz ez a csodakészülék. Ezúton szeretném megköszönni a kecskeméti központ vezetőinek az odaadó, türelmes, áldozatkész munkáját.


Bújdosó Boldizsárné Rózsa (Kecskemét)

Forrás: Ceragem Magazin 2009 decemberi 2010 januári száma