H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Slim Belt

Slim Belt

Hogyan szabadulhatsz meg a felesleges kilóktól és a belekben felgyülemlett salakanyagoktól egyszerre!

slim_belt_termek

A 30 perces máj és bélrendszer kitisztításáért kifejlesztett SLIM BELT terápia hatékonyan tudja eltávolítani a bélben felgyülemlett és beragadt méreganyagokat. Egy különlegesen hatékony alacsony frekvenciás terápiával érjük el azt a hatást, amivel a bélrendszer faláról lemozgatjuk a felgyülemlett salak-méreganyagokat. Paracelsus elhíresült ismert mondása, amely szerint “a halál a bélben lakozik”, mára sem veszítette el aktualitását.

A másik hasznos funkciója a SLIM BELT-nek azaz, hogy fellazítja a megkeményedett zsírjainkat, melyeket utána könnyen ki tud üríteni a szervezet. Az izom összehúzódást okozó stimuláció a szerveket átmossa az oda beáramló vérbőséggel ezáltal szabadítja meg szerveinket a salak – méreganyagoktól.

Továbbá a megnövekedett izomfunkciók energiaigényt kívánnak így a szervezet a testben lévő zsírt használja majd fel, mint kalória forrás és ezáltal még fogyhatunk is a készüléktől.

Már 10 kezelés után is szemmel látható és kézzel érezhető eredmények jelentkezhetnek. Végre olyan fit és energetikus lesz, amiről Ön mindig is álmodott.

slim_01


Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Visszahívjuk: