H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Alternatív gyógyászati módszerek

akupresszúra

Kiropraktika

Egyike a fejlett alternatív gyógyászati módszereknek, amelyet széles körben alkalmaznak az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Királyságban. A kiropraktika jelentése: az összenyomódott idegek ellazítása a gerinc kézzel történő kiegyenesítése, korrigálása által. A megfelelően egyenes gerinc ösztökéli a szervrendszereket és biztosítja a test számára annak természetes ritmusába való visszaállását.

masszázs

A masszázs

Ellazítja a gerinc körüli izmokat és inakat, enyhíti a gerincoszlopra nehezedő terhelést és helyreteszi a gerincet. A masszázs ki is nyújtja a gerincet, így csökken azoknak a zselészerű porckorongoknak a terhelése is, amelyek kis párnákként funkcionálnak a csigolyák között. A kor előrehaladtával a hát egyre merevebb lehet, gyengülhet, amely görbeséget okozhat. A gerincmasszázs ezt akadályozhatja meg. Ez a CERAGEM masszázsprogram első szakaszának szerepe.

hőterápia

Moxázás

A keleti gyógyászatból származik; egy speciális anyag által kibocsátott hővel segíti a gyógyulást és ellazulást. Egy féldrágakő, amelyet a távol-keleti orvoslásban már régóta használnak azért, hogy stimulálja a csi-t, testünk életerejét. A Ceragem projektorok jádéval vannak befedve, amelynek rendkívüli hőtartó és hőátadó képessége van.

nyújtás

Nyújtás

Segítségével lazítjuk a merev illetve letapadt izomzatot melynek segítségével levesszük a nyomást a porckorongokról így alkalmat adunk azok feltöltődésére.

Forrás: CERAGEM MAGAZIN 2009. februári száma


Tudta ezt?

A Ceragem-ben használt alternatív gyógyászati módokat egyesítették. Válasszon gerincfájdalmak enyhítése céljából kialakított termékeink közül.