H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Gyakran ismételt kérdések

A CERAGEM termomasszírozó képes meggyógyítani a betegségeket?
A CERAGEM készülékek kizárólag természetes terápiákat alkalmaznak melyek a hő, akupresszúra, masszázs, nyújtás és moxálás segítségével érik el azt, hogy enyhítse fájdalmainkat egy úgynevezett Csi keringés helyreállítása alapján. (Ez egy manuális gyógyászati terápia, amely a fájdalom enyhítésére az elakadt véráramlás serkentésére szolgál. Ezzel fokozzuk az energiakeringést, illetve  megszüntethetjük a betegségeket kiváltó okokat a természetes öngyógyító erők helyreállításával.)

Van e lehetőség kipróbálni a termomasszázs készüléket?
Igen, természetesen. Az utóbbi időben a vásárlók jóval körültekintőbbek lettek. Éppen ezért több cég is azt a marketing módszert választja, hogy biztosítja ügyfelei számára a megtapasztalás élményét, ezáltal is bizonyítva a termék kiváló minőségét. Különösen így van ez a CERAGEM készülékekkel, ami orvostechnikai eszközként közvetlenül az egészséghez kapcsolódik. Éppen ezért a vásárlást generáló termék iránti szükséglet akkor merül fel, ha a fogyasztó megtapasztalja termék hatását. Azt is azonban hozzá kell tenni, hogy személyenként eltérő, hogy ki mikor tapasztalja meg a CERAGEM gerincterápiás készülék hatékonyságát.

A CERAGEM amerikai cég?
Nem, a CERAGEM egy orvostechnikai eszközöket gyártó koreai nemzetközi vállalat, ami 1998-ban alakult. Székhelye CHEONAN-ban található. Valójában egy cégcsoportról van szó, amelynek őt leányvállalata van, köztük vércukor ellenőrző, bőrápoló készülékek, kozmetikai termékek és az egészséges életmódot támogató eszközök gyártásával foglalkoznak. Kezdetben elsősorban az amerikai piacon terjeszkedett, azonban mára mintegy 3000 központtal rendelkezik a világ 70 országában. Naponta csaknem egymillió ember látogat CERAGEM központokba világszerte, hogy megtapasztalja a cég termomasszázs készülékeinek jótékony hatásait.

Bárki használhatja a CERAGEM készüléket?
A CERAGEM termomasszírozót otthoni használatra fejlesztették ki és ötvözi magában az akupresszúra, a masszázs, a moxázás és a hőterápia alapelveit. A család minden tagja használhatja. Azonban terhes nők, 5 év alatti gyerekek, drog és alkohol befolyásoltsága alatt illetve magas lázban szenvedők, nem használhatják.

Mi az oka, hogy a termék használata után fáradtabbnak érzem magam?
A CERAGEM termomasszázs készülék használatakor előfordulhatnak korábban nem tapasztalt tünetek. Ezek az úgynevezett „javulási előjelek”. Amikor a méreganyagok és salakanyagok távoznak a testből, az egészségi állapot átmenetileg gyengülhet, a természetes gyógyulási folyamat jeleként. Ezeket a különböző tüneteket együttesen a természetes gyógyulási folyamatok reakciójának nevezzük. A keleti orvostudományban ezeket természetes immunreakciónak hívják és gyakorlatilag a betegkezelés ideje alatt lép fel.

Milyen gyakran kell használni a CERAGEM termomasszírozót?
Napi használata javasolt, mivel a használata során testünk tehermentesítése megtörténik.

A gyermekem használhatja a CERAGEM termomasszírozót?
Igen, azonban 120 cm-nél alacsonyabb gyermeknél a termék használata kézi üzemmódban javasolt, illetve a külső projektor alkalmazását ajánljuk. Ugyanakkor fordítson megkülönböztetett figyelmet a projektor hőmérsékletére, mivel a gyerekek érzékenyebbek a hőre, mint a felnőttek. Az esetleges égési sérülések elkerülése érdekében az optimális használati hőmérséklet gyerekeknél 45°C-50°C.

Aludhatok a CERAGEM termomasszírozón?
Semmiképp se aludjon a Ceragem készüléken hosszú órákon keresztül, mint egy ágyban. A készülék szerkezete ugyanis – egy kifejezetten alvásra szánt matraccal ellentétben – nem támasztja alá egyenesen az egész testet. Ezért, ha huzamosabb ideig alszik rajta feleslegesen terheli a gerincét és izomláz léphet fel váll, a nyak és a hát területein. Ezen túlmenően égési sérüléseket is elszenvedhet, ha esetleg több órán keresztül alszik a magas hőmérsékleti fokozatra beállított készüléken.

Mennyi ideig tarthatnak a „javulási előjelek”?
Ez egyénenként változó attól függően kinek milyen szennyezett a teste. Általában 3-5 napig, ritkábban 1-3 hétig, szélsőséges esetekben pedig akár 1-3 hónapig is. Vannak azonban olyanok is, akiknél egyáltalán nem jelentkeznek ezek a tünetek.

Mi az oka, ha a készülék használat közben leáll?
Bizonyos programok esetében a készülék kb. 40 percig működik automatikus üzemmódban. Először fel-le mozogva fellazítja az izmokat, majd valamennyi csigolyát egyenként, 1 perc 40 másodpercig moxázza. Ez az oka az időnkénti megállásoknak, ez azonban nem jelent meghibásodást.

Gerinc műtétem volt. Használhatom a készüléket?
Kérem lépjen kapcsolatba a Ceragem központtal további felvilágisításért!

Azt mondták, hogy lehetőleg fehér pamut felsőt viseljek a készülék használata során. Miért van erre szükség?
A pamut az egy természetes anyag és a terápia alatt kényelmesen alkalmazható. Ezzel szemben a nylon egy műszálas anyag és esetekben magas hőmérsékleten égési sérüléseket okozhat. Ezért hasznos, ha ilyen ruházatot NEM visel a készülék használata során.

A hasi területen használhatom a készüléket?
Igen, a készüléket hason fekve is lehet használni, azonban a belső projektor (görgő) semmilyen esetben ne menjen a bordák fölé. Erre a célra manuális üzemmód is kiválóan megfelel.

Csontritkulás esetén használható?
Az életkor előrehaladtával a csontritkulás sokaknál erősödik. Mivel a Ceragem V3-as készülékben állítható az intenzitás így biztonságosan tudják alkalmazni a csontritkulásban szenvedő betegek is.

Használhatja a készüléket állapotos nő?
A hőterápia és a moxázás általánosan jó hatással vannak az emberre, ám “javulási előjeleket”-et válthatnak ki. Ezek átmenetileg legyengíthetik a testet, amíg a felgyülemlett méreganyagok távoznak a szervezetből. A terhesség ideje alatt tehát semmiképpen sem javasolt a készülék használata, mert ez esetleg hatással lehet a magzat fejlődésére! Legkorábban a szülés után, 3 hónap elteltével javasolt a készülék használata. Nem kell megijednie, ha eddig használta, kérjük azonban mostantól ne tegye.

Generál a készülék elektromágneses hullámokat használat közben?
Ha igen, ezek hatással vannak termék mellett tartózkodó személyre? válasz: Minden elektronikus eszköz generál bizonyos mennyiségű elektromágneses hullámot. A Ceragem készülékei a koreai hatóságok által kibocsájtott gyártási engedéllyel rendelkeznek. Ezek megszerzéséhez a terméknek át kell mennie az előírt elektromágneses ellenőrző teszteken. A gyártási engedély csak abban az esetben kerül jóváhagyásra, ha a vizsgálatok eredménye biztonságos értéket mutat. Mindezek alapján kijelenthető, hogy a termék használata semmilyen veszéllyel nem jár.

Szállítani akarom a készüléket. Lehetséges ez autóval?
Természetesen. A készülék egyszerűen szétszerelhető és jól elfér egy akár egy autóban is.

Mi az optimális hőmérséklet a Ceragem Masternél?
Az optimális hőmérséklet 55 és 60 ℃ között van.

Milyen a megengedett hőmérséklet a Ceragem Masternél?
60 és 65 ℃ közötti hőmérséklet.

Mennyi a CERAGEM készülékek energiafogyasztása?
A CERAGEm MASTER M3500 esetében max. 280W
A CERAGEM MASTER V3 esetén max 360VA
A CERAGEM REFLAX készüléknél max 160VA

Evés előtt vagy után használjam a készüléket?
A készülék használata étkezés után kb. 30 perccel ajánlott.

Mi a legnagyobb megengedett testsúly a Ceragem Master használatakor?
A készülék 135-145 kg súlyig is terhelhető.

Szeretném a készüléket 110 volttal használni. Van erre lehetőség?
Sajnos a feszültség megváltoztatása közvetlenül nem lehetséges. Ehhez egy 1KW kapacitású transzformátor megvásárlására és beépítésére van szükség.

Naponta hányszor lehet használni?
Javasoljuk, hogy egy nap 2-szer, reggel és este használja. Ha nincs energiája, próbálja meg naponta egyszer , majd később gyakrabban is lehet használni. Ha sok energiája van, akkor használja naponta akár 3-szor is. A gyakoriságtól fontosabb a rendszeresség.

Milyen elven működik a CERAGEM termomasszírozó?
A készülék a keleti alternatív gyógymódok, valamint a kiropraktika és a kínai Chuna módszer elvei alapján működik. Az alternatív gyógyászatban a betegségeket gyógyszerek vagy injekciók nélkül kezelik. Ezt teszi a Ceragem Master is, amely automatikus üzemmódban használva kb. 40 percen keresztül melegítést, akupresszúrát, masszázst és moxázást alkalmazza a kívánt hatás elérése érdekében. Tudni kell azonban, hogy a készülék hatása személyenként eltérő lehet. Mielőtt megvásárolná, javasoljuk, hogy mindenképpen próbálja ki.

Telefonon keresztül lehet e rendelni CERAGEM készüléket?
Természetesen. Telefonon, e-mailben illetve személyesen is megrendelheti a készüléket.

Hogyan fizethetem ki a CERAGEM készüléket?
Átutalással az Raiffeisen Bank : 12011856-01602944-00100005, személyesen az üzletben illetve helyszínen szállításkor. Amelyik az ügyfélnek kényelmesebb és gazdaságosabb.