H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Javulási reakciók

Ha elkezdjük használni a Ceragem készüléket, a testünk állapotának javulásával egy időben bizonyos reakciók, vagy elterjedt kifejezéssel „gyógyulási tünetek” jelentkezhetnek. Fontos tudni, hogy ezek nem mellékhatások, és csak ideiglenesen fellépő tünetek. Jelzik, hogy a szervezetünk kezd helyreállni.

Egyszerű példával érzékeltetve, olyan ez, mint amikor egy futás, vagy felülés után izomlázunk lesz, vagy ha például egy dohányos abbahagyja káros szenvedélyét, akkor is jelentkezhetnek bizonyos tünetek – ideiglenesen. Ha a lakásunkban nagytakarítást végzünk, akkor először felkavarodik a por, vagy épp minden rejtett dolog előkerül, kiválogatjuk, és ami felesleges, kidobjuk. A végén szép, tiszta, új otthont kapunk, amelyben jól érezzük magunkat. Lelkünk is sokkal jobban érezni magát egy egészséges otthonban – a testünkben – amely tiszta. Ez azonban nem jár ideiglenes fájdalom, vagy tünet nélkül. Testünk olyan csodálatosan lett megalkotva! A nem odavaló anyagokat, vagy méreganyagokat igyekszik mihamarabb kiüríteni, eltávolítani magából. Széklet, vizelet, váladék, verejték. Ha például a vastagbél működése nem megfelelő – aminek oka eredhet a gerincről is, pontosabban a derék L1 csigolya rendellenességéből, ugyanis az innen kiinduló idegszál kapcsolódik a vastagbélhez – akkor a helyreállás folyamatában keletkezhet több bélgáz, amit az addig bent maradt salakanyag bomlása okoz, amely a végén egy nagyobb mennyiségű széklettel távozik. Előtte azonban előfordulhat székrekedés is. Vagy épp ellenkezőleg akár hasmenés is lehet, aminek az az oka, hogy a belek helyreállásának folyamatában több vízre van szükség, s ezt más részről „szívja el” a szervezet. Ekkor intenzívebben érezhetünk szomjúságot is. Ezért is kell rendszeresen vizet fogyasztanunk. Ugyancsak a belek javulásakor hidegrázás történhet, vagy álmosabbak lehetünk, amit azzal magyarázhatunk, hogy akár az izomzatból, vagy a bőrszövetekből több vér áramlik a belek felé, vagy éppen az agyunk adja „kölcsön” a szükséges mennyiséget. Az infravörös hő nagyban elősegíti a tisztulási folyamatot, illetve a szervezet regenerálódását. Ezért fontos, hogy minden nap használjuk a Ceragem készüléket.

Forrás: CERAGEM MAGAZIN 2009. szeptember-októberi száma


Tudta ezt?

A CERAGEM-nél mi hiszünk abban, hogy a legjobb módja annak, hogy igazolni tudjuk a CERAGEM hatékonyságát az, hogy korlátlan számú ingyenes ceragem ágy próbalehetőséget biztosítunk minden ügyfélnek mielőtt eldöntik, hogy megvásárolják-e a készüléket.