H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Beszéljünk a gerincről

Ha megkérdezzük a vendégeket, ki az, akinek gerincproblémája van, a közönség kb. 80%-a felnyújtja a kezét. A gerincprobléma hosszú idők óta kísér bennünket, de a CERAGEM most segítséget nyújt.

A hátfájdalmaknak különböző okai lehetnek, mint például a sok stressz, feszültség, gerincferdülés, a rossz tartás, porckorong problémák, ízületi gyulladások, izomgörcsök. Ha a testünkben lévő információcsere nem működik megfelelően stressz, vagy az izmok merevsége miatt, betegség fejlődhet. A gerincünk a betegségeink és az egészségünk forrása is egyben. A legtöbb bennünk zajló folyamatnak nem vagyunk tudatában, hisz nem tudunk odafigyelni a milliónyi történésre. A testünk csodálatos, s amennyire lehet, önmagáról gondoskodik. Tudnunk kell, hogyha pl. egy elektromos vezeték megszakad, a villanykörte nem fog világítani. A villanykörte kicserélése nem oldja meg a problémát. Hasonlóképpen, amikor a kezünk, vagy a lábunk fáj, akkor nem ezeket kell kezelni, hanem a gerincet, ahonnan a probléma ered. A gerincünk „támogatásában” kulcsfontosságú szerepet játszanak az izmok és az ínszalagok, amelyek tartják a gerincet. A Ceragem készülék ellazítja a gerinc melletti izmokat, és erősíti azokat. A gerinc görbületének anatómiai oka az, hogy elosztja a gerincoszlopra nehezedő nyomást, és lehetővé teszi a mozgást.

Éppen ezért nagy jelentősége van annak, hogy a Ceragem készüléket a dél-koreai tudósok és szakemberek úgy alkották meg több éves kutatások során, hogy a belső görgők kövessék a gerinc görbületét, így teljesen biztonságossá és hatékonnyá teszik a használatot. Nem szabad olyan készüléket használni amelyben a görgők teljesen egyenesen mozognak, mert rövid időn belül súlyos károsodást okozhatnak! Ahogy a Ceragem belső görgői végig haladnak a gerinc vonalán, megnyújtják a gerincet, a az infravörös hő együttes hatásával az izmok ellazulnak. Így érhető el a gerinc korrigálása.

Forrás: CERAGEM MAGAZIN 2009. június- augusztusi száma


Tudta ezt?

A Ceragem-ben használt alternatív gyógyászati módokat egyesítették. Válasszon gerincfájdalmak enyhítése céljából kialakított termékeink közül.