H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Tapasztalatok

Egészség és boldogság

Mitől alakulnak ki a gerincsérvek

Mitől alakulnak ki a gerincsérvek és a végtagi zsibbadások?

Legtöbb esetben életviteltől. A kevés mozgás és a statikus terhelés nem tesz jót a gerincnek. Az izmok bemerevednek és ennek hatására csökken a gerinc melletti területnek a vérellátása. Ezek a merev izmok olyan hatást fejtenek ki a gerincünkre, mintha satuba tennénk a porckorongokat. Ettől a porcok nem tudnak feltöltődni, kiszáradnak, rugalmatlanná válnak. Ebből alakulnak ki a porckorongsérvek és a gerincszűkületek, amelyek főként az éles fájdalmakat és a végtagi zsibbadást tudják okozni. Rosszabb esetben akár bénuláshoz is vezethetnek.


Ne várja meg! Van megoldás műtét nélkül isHogyan tudok ettől megszabadulni a Ceragem V3-as gerincregeneráció segítségével?

A Ceragem V3 egy Koreai orvostechnikai eszköz, melynek segítségével jelentősen, sok esetben pedig teljesen mértékben megszüntethetőek a gerincproblémáink. Mit csinál pontosan a V3-as készülék? Amikor valaki belefekszik egy V3-as készülékbe az feltérképezi az illető gerincét egy speciális letapogató rendszer segítségével és ezzel személyre szabottá teszi a gerincregenerálást az Ön részére.

Ezzel a technológiával a készülék az Ön gerincére idomul és kezeli annak rendellenességét. A Ceragem V3 nyújtja, lazítja az izmokat gerinc menti masszírozással. Ezzel vérbőséget okozva javítja az izmok állagát a gerinc mentén. A speciális Jade görgősor infrát bocsájt ki, amik tovább segítik az izmok ellazítását. A készülék alulról emel ki (saját testsúlyt használva a nyújtáshoz) hat beállítható erősségi szinttel, ami által tehermentesíti a porckorongokat a “satuszerű nyomástól”. A porcok ennek hatására lehetőséget kapnak a feltöltődésre és a porckorong kiboltosulások visszahúzódására. Amikor ez megtörténik és a nyomás megszűnik a porcokról illetve az idegekről, a fájdalom csökken és a sérült területek regenerálódni tudnak természetes úton és természetesen műtétek nélkül.


Ami hűen tükrözi mottónkat is “Műtét nélkül, fájdalom nélkül, természetes úton”


 AKIK MÁR KIPRÓBÁLTÁK ÉS HASZNÁLJÁK


RÉSZLETES TERMÉKLEÍRÁS

KIPRÓBÁLOM A MÁRKAKERESKEDÉSBEN KIPRÓBÁLOM OTTHONOMBAN