H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Tapasztalatok

Egészség és boldogság

A gerincsérv nagyon nyomta az idegszálakat

Kétéves kisfiam a vártnál 2 hónappal korábban érkezett. A koraszülöttek egyik gyakori problémájával küzdünk szinte születése óta: feszes izomtónusa normalizálására törekszünk. Napi szinten járunk a terápiákra (gyógytornára, lézeres akupunktúrára, Dévény-kezelésre, hetente kétszer úszunk, rendszeresen megyünk kineziológushoz, reflexológushoz) – s ezek közül nem egy nagy fájdalommal jár! Nemrég egy kedves barátunk ajánlására felkerestük a győri Ceragem Központot, ahol Fellner Ágnes igazgatónő megismertette és megszerettette a Ceragem készülékeket velünk.

Kedves, áldozatos munkája eredményeképpen kisfiam nem egy újabb ”terápiának” éli meg a kezeléseket, hanem szívesen jön és átadja magát a Ceragem életérzésnek: kellemes környezetben, családias légkörben, jó hangulatban gyógyul, fájdalomérzet nélkül, és szinte fürdik az ide látogatók szeretetében. Várja a tornákat, s nem egyszer már csatlakoznunk is kellett a tornázókhoz! Már az első pár kezelés után láttam a változást, beindult a tisztulási folyamat nála, aktívabb lett a bélmunkája, megváltozott a széklete, nőtt az étvágya és az alvásigénye. (Pici kora ellenére nála is feladat a méregtelenítés, mert a koraszülött osztályon a kétoldali légmell – mely e lélegeztető gép „mellékhatása” volt – okozta fájdalom elviselésére morfiumos altatásban volt 2 hétig.)

Mindannyian tapasztaltuk a Ceragem – készülékek jótékony hatását, így már otthoni körülmények között is gyógyulhatunk, de a Központtól nem szeretnénk teljesen elszakadni! Ezúton is szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket Fellner Ágnes igazgatónőnek és munkatársainak Győrben odafigyelésükért, kedvességükért, szakértelmükért, és Fiedler Ritának a szigetszentmiklósi Központban, aki a Ceragem készülékek felé irányított minket. Remélem, pár hónap múlva, rendszeres és aktív kezelések után örömmel számolhatok be kisfiam fejlődéséről!


Kertvéllesyné Pál Erika
(Vámosszabadi)

Forrás: Ceragem Magazin 2010 márciusi-áprilisi száma