H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Youridm

Youridm jellemzők

Ultrahangos zsírbontás és mély izom erősítés (Automata kivitel)

Fogyasztás felsőfokon

youridm

Alkalmas alakformálásra pl. a comb, a fenék, a has, a felkar és a comb belső oldali zsírlerakódásainak kezelésére, keringés serkentésére, az izomzat erősítésére, pettyhűsség megszüntetésére és a bőr feszesítésére!

Egy alkalommal egyszerre 6 helyen lehet ultrahangos zsírbontást alkalmazni, lábon seprűvénákat eltüntetni, térdet kezelni akár térdfájások megszüntetésére, és a gép képes még nyaki merevséget is megszüntetni, azoknál akik túlzottan ülőmunkát végeznek. Akik az alsó fertályra szeretnének összpontosítani az is lehetséges ott a cellulitisz megtámadása a popsi feszesítése/megemelése a cél. A test teljes átdolgozáson megy keresztül a 45 perces terápia alatt.

02_hun_youridm

Youridm egy hibrid technológián alapuló egyedülálló készülék, mely képes egyszerre az izomzatot erősíteni és keringést megnyitni az alacsony frekvenciás hullámokkal illetve zsírt bontani az ultrahangos terápia segítségével.

Youridm egy multifunkcionális hibrid készülék, ötfejes szépségápolási és alakformáló készülék, amely hatféle beépített programmal látványos és tartós eredményt hoz az alakformálásban és a mély izmok megerősítésében egyszerre. Az ultrahangos zsírbontó terápia a megcélzott zsírsejteket célozza meg, megindítva azok lebontását.

Ha a testet az alacsony frekvenciás stimuláció éri, az izomzat az alacsony frekvencia hullámok hatására olyan hatást tapasztal, mintha ütögetnék, gyúrnák, dörzsölnék, húznák ezzel egy komplett test átdolgozás formájában fellazítja a nemkívánatos méreg- és salakanyag lerakódásokat, gyors távozásra bírva azokat, illetve az alacsony frekvenciás hullámok serkentik a mikro és vérkeringést, a kollagén és az elasztin termelését, ezzel egyidejűleg a gép edzi az izmokat és a kötőszöveteket.

03_hun_youridm

Ultrahangos hullámokat kibocsátva a felesleges zsírokat “támadja”, lehetővé téve azok kiürülését a sejtmembránon át. Az offenzívát a fölös zsírsejtek szétbontását és felszívódását eredményező, a mélyebb rétegeket is érintő ultrahangos, illetve alacsony frekvenciás beavatkozás teszi teljessé. Az ultrahangos terápia szétbombázza a zsírsejteket az alacsony frekvenciás stimuláció pedig az izomzatnál energiaigényét növel így a lebontott zsírt a szervezet azonnal átalakítja energiává és felhasználja! Ezzel segíti a kívánt eredmény elérését.

Már 5 kezelés után is érezhető eredmény jelentkezhet. Végre úgy kirajzolódnak vonalaid, ahogy azt megálmodtad.


Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Visszahívjuk: