H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

CERAGEM – azaz értékes kincs

Minden egyes ember számára, akár idős, vagy fiatal, gazdag, vagy szegény a legfontosabb kincs az EGÉSZSÉG. Ezt a kincset hogyan őrizzük meg? Mit tegyünk, ha már kevésbé tudunk kocogni, felüléseket végezni, esetleg gerincsérvünk van?

A XXI. század az egészség százada. Most itt van mindannyiunk számára egy olyan készülék, amely a hagyományos távol-keleti gyógyászati elvet ötvözi a modern technikával. A Ceragem készülékben egyesül a masszázs, az akupresszúra, a kiropraktika, a moxázás, és a hőterápia. Ebben a készülékben ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melletti izmokat, javítja a vér és a csi keringését. A meleg jádekövek és az ún. epoxy karbonlap által kibocsátott távoli infravörös hő teljesen regenerál bennünket és szinte megfiatalodunk.

A termék alkalmazási célja: Gyógyászati segédeszköz. Izomlazító terápia, az ízületi fájdalmak és a kis izmok fájdalmának ideiglenes enyhítése, a merev izmok ellazítása, vérkeringés javítása. Általános közérzet javító, immunredszer erősítő, méregtelenítő, vérkeringést serkentő, idegmerevség és izomlazító hatású.

Termék leírása: A Ceragem-E típusú thermo-masszázs ágy egyidejű fizioterápiás hatás új, összetett módszerét kínálja infravörös sugárzás, akupresszúra, a gerincoszlop nyújtásának és ellazításának segítségével. A masszírozás hatása a gerincoszlop ellazítása kímélő, tartós nyújtás segítségével a páciens relaxációs állapotában a saját súlyával ránehezedve, és opcionális irányban, megfelelően elhelyezkedő gerincoszlop mellett megy végbe. Ajánlott mozgásszervi megbetegedések, gerincbántalmak, reumatikus problémák esetén. Nem ajánlott állapotos anyukáknak, gerincműtét után csak 3-6 hónap múlva.

Forrás: CERAGEM MAGAZIN 2008. decemberi száma


Tudta ezt?

Most kipróbálhatja akár otthonában is a Ceragem Master V3 gerincterápiás orvostechnikai eszközt!