H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Ceragem Korea

Termékgyártó csoport

A termék tervező csoport tervezi és gyártja az új termékeket, kielégítve a mindkét piaci trendet és vásárlókat. A termék tervező csoport fejleszti az új dizájnt, hogy gyakorlatban és esztétikailag is kiváló legyen, Az “Egészség” mottójával a termék tervező csoport tartja fenn a legmagasabb státuszt az iparban kiegészítve és fejlesztve az előző termékeket.

Ezenfelül a termék tervező csoport az új termékek fejlesztésére irányítja az energiáit, hogy több különféle termékválasztásokat biztosít a vásárlóknak. A termék tervezőcsoport ezen erőfeszítései növelik a versenyképességet a globális piacon és nagy reakciókat kiváltva a vásárlókból.

Főbb feladatok: Product Planning, Design and Development of New Products

Technológiai kutatócsoport

Technology Research Center Kutatási Fejlesztő csoportra és Kutató és Fejlesztési csoportra oszlik. A Technology Research Center az emberi képzeletet egy való világgá teszi lehetővé. Ceragem Technology Research Centert elismerték a know-how alapján a kiváló technológiáját több mint 10 éve a hazai és a nemzetközi piacon.

A Technology Research Center technológia versenyképességére megszerzésére koncentrál, a kutatási alap folyamatos támogatásával minden évben.

Főbb feladatok:
– Research Planning: Research Planning, Product Certification and Approval
– Research Development: Circuit Design, Machine Design, S/W development

Minőségfejlesztő csapat

A Ceragem a termékminősége a külső szervezetek által hitelesített, minőségi stabilizációs politikának eredményeként a társaság elejétől gyakorolták.

Ceragem folyamatos erőfeszítéseket tesz a termék minőségének újítására, a létrehozva minőségbiztosítási rendszert, és az aktiválási javaslati rendszert hibátlan termékek gyártását érjék el. Quality Innovation Team a fogyasztók egészségének a legjobb termékeket fejezi be és gyakorolja a különböző ellenőrzések az egész a termékfejlesztés alatt.

Főbb feladatok: Minőség management, Import/áruvizsgálat, Megbízhatósági tesztek, Tanúsítvány menedzsment.

Ceragem Kutatás és Fejlesztés központ UL tanúsítványt szerzett

Ceragem Kutatás és Fejlesztés központ UL WTDP (Witness Test Data Program) által hitelesített és a CB – TMP (Testing on Manufacturers Premises) laboratóriumban UL Korea ( Underwriters Laboratories Inc.) által, az első alkalommal, a termikus masszírozó ipar Koreában 2009-ben.

Ceragem Kutatás és Fejlesztés központ a jogosult megszerezni igazolásait UL és CB / CE a gyógyászati berendezések ( UL/IEC/EN60601-1 ) kifejlesztett és gyártott Ceragem adatok alapján végzett belső laboratóriumban a vizsgálati eszközök megfigyelő részvételét. Ceragem Kutatás és Fejlesztés központ letette a szigorú szűrés UL Korea az egyes elemeinek, mint a lehetőség, munkaerő és manuális megszerzése a képesítést.

UL Korea értékelés azt jelenti, hogy UL Korea hivatalosan minősítette a Ceragem Kutatás és Fejlesztés központ létesítményeit és a vizsgálati eszközeit és a kutató az azonos szintű, mint az UL Lab. Ennek eredménye annak a következménye, hogy a Ceragem folyamatos beruházása és érdeklődése a Kutatás és a fejlesztés terén.

header_cegarem_korea

img_01_cegarem_korea

A Ceragem Kutatás és Fejlesztés központját 2001-ben hozták létre, hogy fokozzák termomasszírozó technológiáját. Azóta Ceragem Kutatás és Fejlesztés központ már az otthoni orvosi eszközök kutatására és fejlesztésére összpontosít, mint például az automatikus termomasszírozó ergonomikus design-ja. Az embere érdeklődése annyit növekedett “Hogyan éljünk sokáig és egészségesen” iránt mint amennyit anyagi javakból részesülhetnek. A Kutatás és Fejlesztés központja a kutatás és fejlesztés energiájára koncentrál, hogy az emberek gyakorolják az egészségügyet otthon és ezt az életük részévé teszik.

A CERAGEM törekszik arra, hogy a boldogság az egészségen keresztül érkezzen.

img_02_cegarem_korea

A CERAGEM versenyképessége a Technológiai fejlesztés.

Ceragem a kutatás és fejlesztésre koncentrált, hogy elérjen egy egyedülálló technológia versenyelőnyt, és létrehozott egy új piacon. Ceragem, a világ egyik vezető vállalata a termo masszírozó iparban Koreában, már felismerték az új technológit és a világ legjobb termékeként hazai és nemzetközi szinten. Különösen, Ceragem Kutatás és Fejlesztés központja központi szerepet kapott egy új piacot teremtésével, ami egy versenyelőny a folyamatos technológiai innováción keresztül 2000. július 19-ei megalakulása óta.

img_03_cegarem_korea

Ceragem Kutatás és Fejlődés központja végezte el a technológiai fejlődés, hogy növelje az általános orvosi eszközök vállalatát. Kockázati vállalkozásként indult, mielőtt a Small and Medium Business Administration (2000. április 25.) kinevezte Kutatás és Fejlesztés központjává. Később 2001. szeptember 25-én a fejlesztési laboratóriumot a cég kutatóközpontjaként ismerték el. 2005. május 12-én a cég nevét Ceragem Kutatás és Fejlesztés Központ-jára nevezte vissza. Ceragem Kutatás és Fejlesztés Központja Szöulban, Gangnamban a Nonhyun-dong-on volt, de átköltöztették a Cheonan városában, ahol a Ceragem központja és a gyár található.

Az átköltözés azonnali megoldást engedett meg gyártás problémákra a gépsorok csatlakozásával és előnyt jelent az új termék fejlesztésenek. Jelenleg a Kutatás és Fejlesztés Központ bővült, és 2009-ben áthelyezték Jeongchon-ri, Seongeo-eup, Cheonan-ban, közel a központhoz. Ceragem a Kutatás és Fejlesztés Központ befektetésének növelésére összpontosít, hogy versenyelőnyt érjen el, ezért minden évben 2 milliárd wont ($ 1.800.000) oszt ki nekik. Ezenkívül, Ceragem bővíti Kutatás és Fejlesztés Központot kiváló kutatók felvételével az új termékek fejlesztését. Ceragem a különböző műszaki vállalatokkal végzi, mint például a technológiai cserét és az egyetemekkel és kutatóintézetekkel együttműködve a kutatási projekteken.

A Jeonju Egyetem Természetes Gyógymódok Intézete erőfeszítéseket tett, hogy elterjesszen egy jóléti egészséges kort figyelembe véve a betegségek kezelését és az egészség előremozdítását. Az intézet stressz okozta betegségek megelőzésére összpontosít, a stressz kezelésével és a stressz alkalmazásával.

Az ember természetes gyógyító erejével is igyekszik biztosítani alternatív gyógyászat kezelést, mint kiegészítő terápia a hagyományos nyugati orvoslás legyőzésének a korlátozására.

Kutatás és fejlesztés munkatársai

img_04_cegarem_korea