H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Ceragem Reflax

Ceragem Reflax

“Hihetetlen, testre szabott masszázs!”

Kecses forma, könnyű és kompakt méret, összecsukható és hordozható kivitel
Minden igényt kielégítő automata termomasszázs készülék – Ceragem Reflax

Legyen kicsattanóan egészséges!
GERINC-LETAPOGATÁS és SPMS (Okos Projektormozgató Rendszer)

02_hun_reflax

GERINC letapogatás

Forradalmi újítás a CERAGEM termomasszázs készülékek piacán! Rendeltetése, hogy a masszázs az egyénenként változó testfelépítéshez igazodva történjen. A belső görgő a nyaki résztől a medencéig mozog, miközben felméri a gerinc hosszát. Az így szerzett adatok alapján az egyes felhasználók eltérő masszázsterületen és akupresszúrás pontokon kapnak stimulációt. Ennek köszönhetően valóban személyre szabott masszázsélményben lesz részük.

refalx_img02

SPMS (Okos Projektormozgató Rendszer)

cv3_9_master_veFejlett műszaki megoldás, amelynek segítségével a belső projektor az adott felhasználó
testfelépítéséhez igazodva, megfelelő erősséggel masszíroz a még kellemesebb és hatékonyabb masszázs érdekében.


ceragem_reflex_taviranyito

Különböző célzott stimulációs programok

A 12 masszázs program közül választhatja ki az egészségi állapotnak legmegfelelőbbet. Kezdjen el egy hatékonyabb egészséggondozást a speciális masszázsprogramok segítségével!

ceragem_masszazsprogramok

1°C fokonként állítható hőmérséklet szabályzás

ceragem_reflex_masszazsprogramok

A Reflax a kellemesebb és hatékonyabb hőhatás elérése érdekében fokonkénti hőmérséklet beállítást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően Ön még nagyobb megelégedettséggel és biztonsággal használhatja a Ceragem Reflax készüléket.

Innovatív formatervezés

cr_8

Szakítva a megszokott stílussal – teljesen új formavilág!
A vékony, összecsukható és hordozható kivitelnek köszönhetően Ön mostantól bárhol és bármikor élvezhet egy kényeztető modern masszázst.

  1. MINDEN EGYBEN KIALAKÍTÁS – A modern dizájn és a kényelmes használat tökéletes harmóniája: a kecses készülékházban a távirányítónak is van helye.
  2. HORDOZHATÓ – A korábbi automata termomasszázs készülékhez képest sokkal könnyebb kivitel. A beépített kerekek ráadásul tökéletes mobilitást biztosítanak.
  3. FELHASZNÁLÓBARÁT KÜLSŐ PROJEKTOROK – A külső projektor ugyancsak az alternatív gyógyászat elvei alapján kerültek kialakításra, mégpedig úgy, hogy pontosan illeszkedjen a meridián pontokra. Használatát ergonomikus fogantyúk teszik még kényelmesebbé. A projektort masszázs közben különböző testrészeken alkalmazhatja, de akár a család többi tagja is használhatja párhuzamosan. Így egyszerre többen is élvezhetik a kezelés jótékony hatásait!

A készüléket összecsukott állapotban könnyű tárolni.

ceragem_reflex_masszazsagy


Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Visszahívjuk: