H - P : 08:00 - 18:00
iroda@ceragembuda.hu
+36 30 611 5350 | +36 1 205 3931

Tapasztalatok

Egészség és boldogság

A főorvos közölte, hogy már nem látja indokoltnak a műtétet

Sztupijánsky Endre vagyok, feleségemmel közel 10 hónapja járunk a Ceragem Központba. 2 éve térdprotézist kaptam, a főorvos közölte, hogy ez év tavaszán a másik térdem műtétjére előjegyeztek. A kontroll azonban változást mutatott, a főorvos – aki különben jó barátom – közölte, hogy nem látja indokoltnak a műtétet. Elmeséltem, hogy amióta a Ceragemet használom, azóta mind a két lábam fájdalommentes, sőt derékpanaszaim sincsenek. Hat évig a porckorongsérvemet akupunktúrával és lézerrel próbálták kezelni, de az nagyon sok pénzbe került. A feleségem vette észre, hogy szemüveg nélkül vezettem az autót, most már csak sötétben használom.

Számomra a Ceragemtől a legnagyobb ajándék, hogy a feleségem megint olyan vidám, mint 20 évvel ezelőtt. Igen sok betegségben szenvedett (30 év súlyos allergia, asztma, stb), sokszor az ügyeletes orvost kellett hívni, mert annyira nem kapott levegőt. Láttam, hogy egyre nehezebben tesz eleget annak, hogy a három szép unokánkat vendégül lássa heti 2-3 alkalommal, illetve, hogy segítsen nagyobbik lányunknak a háztartásban. Korábban mindig a társaság középpontja volt, de a hosszas betegség egyre jobban megviselte és ezt nehezen fogadta el. Most amióta a Ceragem család tagjai lettünk, szinte minden nap látom ismét a, jókedvű mosolygós, csicsergő asszonyt, ami régen volt. A tanácsadó lányokat szinte a saját lányainak érzi és minden nap elmondja, hogy milyen nagy segítséget adott neki a Ceragem család. Minden szemináriumra úgy készül, mintha színházba menne. Igen széles családi és baráti körben mindig szóba kerül a Ceragem, az, hogy mit is jelentett nekünk. Én ezt érzem a legnagyobb „gyógyulási” tünetnek, hogy újra egy régi, vidám, mindenkinek szórakoztató nagymamát kaptam vissza az eltelt közel 10 hónapos rendszeres ceragemezést követően.

Minden jel arra mutat, – mint ahogy azt Park igazgató úr is mindig mondja – hogy sokáig fog élni, még a dédunokáit is dajkálja majd. Köszönöm mindezt elsősorban a Ceragem gyógyászati segédeszköznek, teljes személyzetének, a mindig optimista vidám igazgató úrnak, a kedves és mosolygós, mindig igen csinos igazgatónőnek, aki egyre gyakrabban az előadásába néhány magyar szót is becsempész. Éljen ezzel a jövőben is, mert igen jól áll neki. Utoljára köszönöm a központot látogató valamennyi korombeli és egészen fiatal gyógyulásra váró családtagnak, akik hisznek abban, hogy gyógyulási panaszaikat a Ceragem rendszeres használata véglegesen megoldja.


Sztupjánszky Endre

Forrás: Ceragem Magazin 2009 októberi száma